Kandallók

Csempe • Rusztikus • Modern • Minimál
Ajánlatot kérek!

Kandalló: a barátságos fűtés

Csempekandalló

Csempekandalló

„Mivel fűtsünk?! Gázzal? Árammal? Megújuló energiákkal? Biogázzal? Nehéz kérdések! A gázzal is hogy becsaptak bennünket.. de akkor mia jövő? A cserépkályhákat még a 60-as években kidobáltuk! Milyen jó lenne most! Szerencsére itt a csempekandalló!

A kandallókról és kályhákról beszéljenek referencia képeim. A beltéri kemencéket viszont már bővebben érinteném—a hírlevélben persze erről is bővebben.

Rusztikus kandalló

Ha igazán rusztikus, békebeli hangulatra vágyik, válassza a rusztikus kandallót. Kiválóan mutat és baratságos meleget ad faburkolatú vagy csempe burkolatú terekben. Ha rusztikus kandallót szeretne a lap alján kérhet ajánlatot!

Rusztikus kandalló
Modern kandalló

Modern kandalló

Kandalló? Kályha? Kemence? Ezek a kérdések is sokszor elhangoznak, pedig a választ már akkor megadták a kérdésre, amikor a lakás stílusát megbeszélték az építésszel. Onnan már egyenes út vezet a válaszra, hiszen meghatározták a fontosabb belsőépítészeti megoldásokat, falak, burkolatok színeit. A lakberendező már leegyeztette Önnel a berendezések elhelyezését, színeket, fényeket, stb… De

Minimál design kandalló

De ne csak akkor válasszon kandallót, ha a rusztikus vagy a klasszikus megoldásokat kedveli, ha az Ön tetszését a modern, minimál stílusú bútorok, letisztult terek és színek nyerik el, akkor örömmel állunk rendelkezésére modern, vagy minimál design stílusú kandallóinkkal.

Minimál design kandalló

Kandallót szeretne az otthonába? Kérjen árajánlatot!

Ajándék receptfüzet

Iratkozzon fel a "Mit kell tudnia mielőtt kemencét építtet?" című 11 részes hírlevélsorozatra, amelyből megtudhatja milyen buktatókra figyeljen, mielőtt kemencét készíttet, és töltse le azonnal a "Süssünk kemencében" című receptkönyvet!Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.