Kandallók

Csempe • Rusztikus • Modern • Minimál
Ajánlatot kérek!

Kandalló: a barátságos fűtés

Csempekandalló

„Mivel fűtsünk?! Gázzal? Árammal? Megújuló energiákkal? Biogázzal? Nehéz kérdések! A gázzal is hogy becsaptak bennünket.. de akkor mia jövő? A cserépkályhákat még a 60-as években kidobáltuk! Milyen jó lenne most! Szerencsére itt a csempekandalló!

A kandallókról és kályhákról beszéljenek referencia képeim. A beltéri kemencéket viszont már bővebben érinteném—a hírlevélben persze erről is bővebben.

Rusztikus kandalló

Ha igazán rusztikus, békebeli hangulatra vágyik, válassza a rusztikus kandallót. Kiválóan mutat és baratságos meleget ad faburkolatú vagy csempe burkolatú terekben. Ha rusztikus kandallót szeretne a lap alján kérhet ajánlatot!

Modern kandalló

Kandalló? Kályha? Kemence? Ezek a kérdések is sokszor elhangoznak, pedig a választ már akkor megadták a kérdésre, amikor a lakás stílusát megbeszélték az építésszel. Onnan már egyenes út vezet a válaszra, hiszen meghatározták a fontosabb belsőépítészeti megoldásokat, falak, burkolatok színeit. A lakberendező már leegyeztette Önnel a berendezések elhelyezését, színeket, fényeket, stb… De

Minimál design kandalló

De ne csak akkor válasszon kandallót, ha a rusztikus vagy a klasszikus megoldásokat kedveli, ha az Ön tetszését a modern, minimál stílusú bútorok, letisztult terek és színek nyerik el, akkor örömmel állunk rendelkezésére modern, vagy minimál design stílusú kandallóinkkal.

Kandallót szeretne az otthonába? Kérjen árajánlatot!

Ajándék receptfüzet

Iratkozzon fel a "Mit kell tudnia mielőtt kemencét építtet?" című 11 részes hírlevélsorozatra, amelyből megtudhatja milyen buktatókra figyeljen, mielőtt kemencét készíttet, és töltse le azonnal a "Süssünk kemencében" című receptkönyvet!